ServernVälkommen till Mineworlds!
Innehåll

Mineworlds är just nu en av världens mest unika servrar – Det är nämligen så att du som spelare kan skapa din egna värld som du kan hantera, expandera och spela tillsammans med dina vänner på. Läs mer om ”Expanse” här.

På vår server finns det många olika saker du kan sysselsätta dig med. Servern är inriktad på survival där du som spelare kan sälja, köpa och hitta saker som du kan använda dig av för att klara de svårare monstren. Svårare monster baseras både på din level och finns även i unika Dungeons byggda av oss.

I Guiden finns informationen mer i detalj om vad som finns att göra på servern.

Utveckling

Vår server har alltid haft målet att pressa gränserna på vad som är möjligt att utveckla med Spigot och Minecraft. Allt innehåll utöver vanilla, i form av plugins är utvecklade och underhållna av oss vilket gör att du som spelare kan bidra till att forma serverns framtida utveckling. Vi lyssnar alltid på spelares förslag och det är grunden av vår utvecklingsprocess.

Målet är att du som spelare ska kunna trivas och ha kul på en server som alltid kommer finnas kvar.

Historia

Mineworlds är ett svenskt Minecraft-community som grundades 2011 och sedan har utvecklats tillsammans med varje Minecraft-uppdatering.
Historiskt så har servern alltid nollställts vid varje stor uppdatering eftersom vi alltid befinner oss på den senaste uppdateringen.

Övriga frågor

Har du några frågor om servern eller vad du kan göra på den så kan du vända dig till vår staff på discord eller inne i spelet. Vi tvekar aldrig att svara på dina frågor eller hjälpa dig åt rätt håll.

Trailer