Ansök

Shop

Just nu tar vi in många Testare som får förtur att testa den nya servern och bidra med feedback. Ansök gärna!

Klicka här om du vill fylla i ett formulär och ansöka om staff.
Vi ser gärna att du är inne på servern under tiden vi kollar på din ansökning.
Om du inte fått något svar inom 2 veckor kan du se det som ett nej.

Roller du kan ansöka om:

Moderator
Håller ordning på servern och utdelar straff till spelare som inte följer reglerna.

Builder
Bygger landskap och byggnader som används på servern. Till exempel spawn eller en shop.

Support
Ställer upp och hjälper nya spelare och kan svara på dina frågor om servern.

Designer
Designar logotyper, bilder, videoklipp med mera. Grafisk design.

Utvecklare
Fokuserar på teknisk utveckling. Bland annat Java-programmering och Plugins.

Testare
Testar nya funktioner tillsammans med utvecklare och bidrar med feedback och förslag på förbättringar.
Denna roll har även tillgång till den stänga betan.

Kräver ett google-konto. Twitch-titel kan man ansöka om ingame.