Server-nollställning? (Omröstning)

Hem Forum Uppdateringar Server-nollställning? (Omröstning)

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2194
  Jocke155
  Keymaster

  RÖSTA HÄR!

  Vi har fått in flera förslag om att göra en nollställning på servern så att alla som fortfarande är intresserade av att spela och testa betan har möjlighet att börja om från början.

  Planen har sedan tidigare varit att göra en nollställning när servern släppts helt, men att den öppna betan stängs en tid innan släppet för att förbereda. Serverns planerade släpp är när 1.14 kommer ut någon gång under början av 2019.

  Detta är ett beslut som vi måste ta tillsammans, då det fortfarande finns spelare som inte vill förlora sina framsteg. Beroende på vilken majoritet som vinner omröstningen så kommer Mineworlds framtid utvecklas på olika sätt:

  Om nollställning sker nu (1.13)
  * Vi gör en nollställning av alla världar, klaner, pengar och framsteg.
  * Alla spelare har möjlighet att skapa nya klaner, claims och börja om med sina framsteg.
  * Testning från grunden kommer vara bra för släppet när 1.14 kommer.
  * När servern släpps nollställs servern igen. (Detta röstar vi om när det är dags)
  * Servern kommer vara tillgänglig hela vägen fram till släppet.

  Om nollställning sker vid släppet
  * Servern kommer vara kvar som den är nu, mindre aktivitet och mindre tester.
  * Testning från grunden måste göras innan släppet, vilket gör att servern kommer att ligga nere en tid tills vi känner att vi har testat klart.

  Framtida uppdateringar
  Framtida stora uppdateringar eller ändringar kommer att ske varje torsdag framöver. Detta är för att det blir lättare att hålla koll på vad som är ändrat och för att vi utvecklare ska ha möjlighet att starta om servern utan att det påverkar er spelare för mycket. Mindre bugg-fixar kommer att släppas när spelarantalet tillåter det.

  Vi kommer också att introducera en peaceful-värld som aldrig kommer att nollställas. Den kommer antingen introduceras vid släppet med en 1.14-värld eller nu, med 1.13. Mer om detta senare.

  Jag tycker personligen att en nollställning kan vara bra för serverns utveckling, då vi tillsammans kan ändra de saker som vi tycker hade varit dåligt för servern när den släpps helt. Era förslag och åsikter värderas högt och är viktiga för serverns utveckling!

  RÖSTA HÄR!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.